Bliv en del af Arctic Import

Vi er altid på udkig efter passionerede og kompetente kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel. Teamets ekspertise og dedikation er nøglen til vores succes.

Du er altid velkommen til at kigge rundt på vores sider for at lære mere om, hvem vi er, og hvad vi laver. Forhåbentlig vil dette give dig en idé om, hvad det vil sige at være en del af Arctic-teamet. Er du interesseret i at blive en del af os? Tag et kig på vores ledige stillinger.

Selv hvis vi ikke har den specifikke stilling, du leder efter, opfordrer vi dig til at sende os en uopfordret ansøgning på hr@arcticimport.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er

ANSATTE
I GRØNLAND

ANSATTE
PÅ FÆRØERNE

ANSATTE
I DANMARK

Har du lyst til at blive en del af Arctic teamet?

Vi vil være
det stærkeste team
i Nordatlanten

Vi øver os konstant i at blive bedre
og samtidig spille hinanden bedre.

Vi vil levere den
bedste kundeservice
i Nordatlanten

Vores evne til at arbejde sammen hver dag
 som det bedste team er utroligt vigtig for at kunne levere den bedste kundeservice i Nordatlanten.

Vi vil være den
foretrukne samarbejdspartner
i Nordatlanten

Vi er en partner med både erfaring og strategisk fokus. Vores professionelle tilgang og engagement gør os til en pålidelig og troværdig samarbejdspartner.

Fordele ved at arbejde hos Arctic Import

LEDIGE STILLINGER

Salgskonsulent i Nuuk

Vil du være med til at passe godt på vores kunder, og levere Nordatlantens bedste kundeservice indenfor foodservice? Så er du måske lige den salgskonsulent, som vi mangler i vores salgsteam.

Læs mere

Salgselev i Nuuk

Drømmer du om at få en spændende handelsuddannelse med speciale indenfor salg? Så er du måske vores nye salgselev i vores salgsteam, som målrettet sælger produkter indenfor Nonfood, Foodservice og Detail.

Læs mere

Studiejob inden for IT

Søger du studiejob inden for IT? Så kan du nu blive en del af Arctic Import som intern IT-supporter eller automationsudvikler.

Læs mere

Salgselev i Tórshavn

Vil du være en del af en dynamisk virksomhed, der er dedikeret til at levere kvalitetsprodukter og enestående service til vores kunder? Vækker det din begejstring at tænke på en dagligdag med ordrebehandling og kundehåndtering, så søger vi nu en engageret og læringsvillig salgslev til at styrke vores team.

Læs mere

AX Controller i Aalborg

Er du superbruger af Microsoft Dynamics AX? Brænder du for at optimere eksisterende AX set-up? Motiveres du af at automatisere og effektivisere processer? Vil du være del af en IT-afdeling der aktivt understøtter en organisation med store ambitioner? Så er det dig, vi har brug for!

Læs mere

Vi er altid på jagt efter talenter...

Hos Arctic Import sætter vi en ære i at have tilfredse kunder. Derfor leder vi løbende efter engagerede og dygtige kolleger, der ønsker at gøre en forskel. Vores medarbejderes viden og kompetencer er nøglen til vores succes. Hvis vi ikke har den stilling, du søger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. I din ansøgning beder vi dig fortælle lidt om din tidligere arbejdserfaring og, hvordan du vil passe ind hos Arctic Import.

Alle ansøgninger slettes, når de er blevet gennemgået og besvaret. Hvis vi ønsker at beholde din ansøgning, vil du modtage en besked fra os, der beder om dit samtykke, og ansøgningen vil blive opbevaret i 6 måneder, før den slettes.

Vi ser frem til at høre fra dig.