Løst inventar til skolen Atuarfik Mathias Storch

Arctic Import vandt det offentlige udbud på løst inventar til Atuarfik Mathias Storch i Ilulissat. I leverancen indgik touch-skærme, borde, stole, opbevaring, sofamøbler, tavler, lamper, ure, udendørs møbler, gardiner, grafik, køkkengrej, værktøj mv.

Arctic Import har været i tæt dialog med arkitekter mht. antal, farvesammensætning samt materialevalg for at finde frem til de bedste løsninger til skolen.

Atuarfik Mathias_Layer 10
Atuarfik Mathias_Layer 11

Klasselokalerne er indrettet med den aktive undervisningsstol Ray samt det højdejusterbare bord SUB begge dele fra Labofa, samt interaktive tavler fra Prowise og whiteboard og opslagstavler fra Abstracta.

Skoletorvet har forskellige zoner, spise/møde områder med runde borde med Mood stolen fra Randers Radius Design og pauseområder med sækkestole fra Fatboy. Skoletorvets øverste niveau er indrettet med bløde møbler, der kan sammensættes efter behov, puder og runde puffer fra Softline samt den modulopbyggede sofa fra Howe. De mobile skærmvægge fra Abstracta er gode til at skabe små rum i det store rum.

I depotrummet er der lavet en løsning med fleksible stålreoler fra BCI bibilioteksinventar. Den indvendige og udvendige skiltning er udført specifik til opgaven. Administrationen er indrettet med tidsløse borde og opbevaring fra Holmris samt den elegante og ergonomiske Cobra stol fra Labofa. Der er lagt vægt på detaljer som bordskærm og lampe, samt opbevaringsbokse i massiv egetræ.

I faglokalerne anvender man taburetter i stedet for skolestole og små trekantsborde, der kan sammensættes på forskellige måder. Garderoberne er indrettet med mobile garderober fra Hyll-teknik. Der er fleksible hattehylder med kroge og skohylder med drypbakker.

Atuarfik Mathias_Layer 18
Atuarfik Mathias_Layer 19
Atuarfik Mathias_Layer 20
Atuarfik Mathias_Layer 7
Atuarfik Mathias_Layer 8
Atuarfik Mathias_Layer 9