Om Arctic Import

Nordatlanten er vores hjemmebane

Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Arctic Import. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse kender vi markederne bedre end de fleste og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

Vi tilbyder et bredt sortiment indenfor kolonialvarer til købmænd, restauranter og skibe samt dagligvarer og udvalgsvarer til offentlige og private virksomheder. Vi har gennem årene styrket vores kompetencer og service og tæller i dag 3 afdelinger i henholdsvis Nuuk, Tórshavn og Aalborg.

 

Vi spiser dig ikke af
med hvad som helst

Vi har et kæmpe sortiment inden for både ferskvarer, kolonial og frostvarer. Desuden har vi et stærkt team med stor viden og erfaring indenfor restaurationsbranchen - eksperter der forstår jeres forretning og de udfordringer, der knytter sig til den. Vi står klar med råd og vejledning, når du har brug for det.

Læs mere

Transport
eksperter

Når man udelukkende lever af at eksportere varer til - og servicere markeder, som til tider er mere end svært fremkommelige, så kommer man ikke langt uden transportmæssig og logistisk erfaring. Og det har Arctic Import.

Vi har eksperter, der ved, hvad der skal til, og stærke samarbejder på logistikdelen. Vi har styr på processen, når varerne skal fra Danmark til landene i Nordatlanten, og når de skal fra et lokalt lager og videre ud til kunderne.

Læs mere

Til tjeneste

Service er en del af vores DNA. Vi går ekstremt langt for vores kunder. Det er vi både vant til – og nødt til at gøre under de givne forhold – og det har altid været helt naturligt for os.

For Arctic Import er det vigtigt, at alle ansatte ved og respekterer, at der altid er en kunde i den anden ende. Og at det er vores opgave, at han eller hun føler sig hjemme i vores selskab.

Læs mere

Vi uddanner unge
til fremtiden

Arctic Import er A-medlem i CSR Greenland, og prioriterer grønlandsk arbejdskraft meget højt, samt grunduddannelse og videreuddannelse af lokal arbejdskraft, og søger løbende nye lokale medarbejder på alle vores markeder.

Læs mere

Vores værdier

Værdier er med til at definere kulturen – de er en vigtig del af den hverdag, vi arbejder i.

Værdierne fortæller hvem vi er, og hvordan vi behandler hinanden. De er vigtige både i forhold til vores medarbejdere, men også i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at både virksomhed og medarbejdere gensidigt forpligter sig til værdierne. Vi tror på de langsigtede relationer, hvor vi samarbejder, støtter hinanden og sammen udvikler et attraktiv arbejdsmiljø og en succesfuld virksomhed.

 

Læs mere

Sponsorpolitik

Som en stærk koncern i Nordatlanten ser vi det som vores opgave at tage ansvar for alle vores aktiviteter og bidrage til den positive udvikling i de samfund, vi er en del af. Arctic Import støtter hvert år aktiviteter, som hjælper børn og unge i lokalsamfundene til at få en god start på livet, for på den måde at kunne klare sig bedre i samfundet.

Vi støtter bl.a. Røde Kors initiativer, Stop Kræften, Nakuusa Landsindsamling, Læs for Livet, Lions Club, Mo(ve)ment Copenhagen samt mange andre lokale børneprojekter.

Vores primære formål med den sponsorstøtte vi yder er:
• At støtte op omkring projekter og tiltag, der skaber værdi for lokalsamfundet.
• At yde økonomisk støtte eller fysiske produkter til konkrete projekter, der tilgodeser udsatte børn.

Vi støtter ikke:
• Privatpersoner eller foreninger via fast kontingent.