Vi leverer alt...

Det er hele tiden nødvendigt at have fokus på sundhedspleje. Vi tilbyder et komplet udvalg af hygiejneprodukter, hjælpemidler, motionsudstyr, lægeudstyr, ergonomiske møbler mv. Et sundt og sikkert arbejdsmiljø for sundhedspersonale inkluderer mange gode arbejdsstillinger og mulighed for en fleksibel indretning, som gør hverdagen nemmere.

Sundhed- og Plejeavis 2022

I den daglige omgang med patienter og besøgende er en høj hygiejnestandard vigtigt for at forbedre kvaliteten og sikkerheden af din pleje.
Vi hjælper dig med at være på forkant med hygiejnen, så du kan fokusere på det, der er allervigtigst - at give dine patienter den bedst mulige pleje.
Træf et sikkert valg med et stort udvalg. I vores Sundhed- og Plejeavis har vi samlet en lang række af produkter, som dækker de fleste behov indenfor sundhedsplejen.

Finder du ikke, hvad du søger i avisen, eller mangler du rådgivning,
står vi altid parat til at hjælpe.

Vi kan meget mere, end du ser her i avisen.

Vi samarbejder
med førende leverandører

Vi arbejder professionelt med førende leverandører inden for hjælpemidler og tilbyder gennemprøvede og sikre løsninger med optimal komfort, øget mobilitet og større selvstændighed for ældre og handicappede personer.

Endvidere har vi et omfattende produktsortiment, der afhjælper de udfordringer, som plejepersonalet står over for i forbindelse med patienthåndteringen i dag.

SE KATALOGER

Ny prisvindende kørestol

Action Ampla er en ny og unik, foldbar fastrammekørestole, der klarer en brugervægt op til 300 kg. samt tilgodeser den bariatriske brugers ønsker til et aktivt liv. Det praktiske design på Ampla gør stolen yderst nem at tage med i bilen samt at håndtere ved passage på snæver plads. Det er en stor fordel for den bariatriske kørestolsbruger, som ellers kan opleve at blive begrænset af smalle dørbredder og lignende. Ampla kørestolen er let foldbar.

Action Amplas prisvindende design tager hensyn til store, bariatriske kropsformer og brugernes forskellige aktivitetsniveauer.

Ny smart el-kørestol
Invacare Aviva RX

AVIVA RX er en ny el-kørestol, hvor der er i udviklingen er lagt vægt på at kunne opnå maksimal vægtdeling og de bedst mulige køreegenskaber, uanset brugeren højde eller statur.

Aviva RX er en kompakt, baghjulsdrevet el-kørestol med masser af nye features og funktioner, herunder et fantastisk affjedringssystem. Det nye affjedringssystem er justerbart i forhold til brugervægt og kørselsbehov. Systemet affjedrer og støddæmper kørestolen både foran og bagpå, hvilket minimerer stød, bump og vibrationer, samt giver en kontrolleret og komfortabel kørsel op/ned over forhindringer og uanset underlag.

Ny foldbar
rollator

Dolomite Gloss er en sideværts sammenklappelig rollator, udført i et nytænkende design, som har både stil og fremragende ergonomi. Gloss er en letvægtsrollator, der vejer fra kun 5,9 kg., hvilket gør Dolomite Gloss til en af markedets letteste rollatorer.

Ny skummadras

Essential Touch - Madrassens sider er stabile med henblik på at understøtte bedst muligt i forbindelse med ind- og udstigning af plejesengen. Denne stabilitet giver en let, tryg og komfortabel forflytning fra seng til stående eller siddende, og sikrer ved repositionering eller sejlpålægning, at der er en fast og støttende kant.

Kontakt os

Vi hjælper dig gerne
Kontakt os og få en snak om de mest optimale løsninger for dig.

E-mail

info@arcticimport.dk

Telefon

Aalborg: +45 9632 1900