Studentermedhjælper til marketing

Aalborg

Er du kreativ med grafiske hænder, har et godt overblik og en stor interesse for marketing? Og vil du udvikle dine kompetencer gennem et studiejob? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til Marketing.

Vi tilbyder et studiejob, hvor du kommer rundt i flere grene af marketing. Udover den daglige sparring i marketing, er der et naturligt tæt samarbejde med salgsafdelingen, så det er en fordel, at du har en god kommerciel forståelse. Jobbet giver god mulighed for at specialisere sig indenfor ens interesseområder.


Primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af div. marketingmaterialer såvel offline som online
  • Oprette annoncer og posts på sociale medier, bl.a. Facebook og LinkedIn
  • Udarbejdelse af kreativt videoindhold til div. platforme
  • Vedligeholdelse af hjemmesider på flere sprog
  • Udarbejdelse af ugentlige nyhedsbreve, herunder tekstforfatning og billeder


Hvem er du?

Du har stor interesse indenfor marketing og eksekvering af marketingaktiviteter. Du har lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst med de spændende arbejdsopgaver, der hører dertil. Du arbejder struktureret og selvstændigt, og er som person ansvarlig, energisk, initiativrig og serviceminded.

Du har grafiske og kreative kompetencer, god til at skrive fængende tekster og bidrage med visuelt indhold på alle platforme. Dit sprogbrug er professionelt på såvel dansk som engelsk.

Du trives i et uformelt arbejdsmiljø og vil i dit arbejde have kontakt på tværs af organisationen. Vi stiller ikke krav til en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men du har særdeles god erfaring med at begå dig i InDesign, Photoshop, Illustrator, og gerne After Effects eller Premiere Pro.

 
Hvem er vi?

Arctic Import A/S er en familieejet koncern. I mere end 43 år har virksomheden udviklet sig til at være en af de stærkeste private koncerner i Grønland med et bredt sortiment indenfor kolonialvarer til detailhandel, hotel- og catering, restauranter, bygge- og anlægsbranchen, sundhedsvæsenet samt dagligvarer og udvalgsvarer til offentlige og private virksomheder. Vi har gennem årene styrket vores kompetencer og services, og er i dag distributør og samarbejdspartner såvel i Grønland som i resten af Nordatlanten.

Du vil skulle assistere vores dygtige og travle marketingkoordinator omkring 10-15 timer om ugen. Arbejdet vil foregå på Ankeret 5A, 9220 Aalborg Øst.

 

Ansøgning

Spørgsmål rettes til vores marketingkoordinator, Lone Bundgaard på telefon 3153 2405. Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV afsted til os på: hr@arcticimport.dk, mærket ”studentermedhjælper til marketing”.

Vi kalder ind til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.