Marketingpraktikant med en grafisk profil

Arctic Group A/S

Vi søger en marketingpraktikant med grafiske kompetencer indenfor kommunikation og So-Me.


HVILKE UDFORDRINGER FÅR DU

Vi kan tilbyde en spændende praktikperiode, hvor dine udfordringer skifter i takt med virksomhedens udvikling og behov, og hvor du får mulighed for at bruge din viden og erfaring indenfor det grafiske og kommunikative. Du vil få en central rolle i Marketingafdelingen.

Dine arbejdsopgaver vil være indenfor følgende:
• Udarbejdelse og opsætning af trykte kataloger og brochurer i tæt samarbejde med salgsafdelingen
• Udarbejdelse af ugentlige skilte til virksomhedensdetailbutikker i Grønland
• Udarbejdelse og eksekvering af content og grafik til SoMe (Facebook, Instagram), herunder butikkerne Easy2Go, Super1 og Farmers Grill and Take Away
• Varetage diverse marketing ad-hoc opgaver (merchandise, skilte, annoncer m.m.)


LIDT OM DIG
Du er i gang med en uddannelse indenfor grafisk design, markedsføring eller kommunikation, og søger en praktikplads i minimum 3 måneder.

Du har god erfaring med Adobe pakken, specielt InDesign og Photoshop. Du trives med en varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver og deadlines.

Som person er du omhyggelig og struktureret. Du har en effektiv og målrettet tilgang til rutineprægede opgaver samt et kreativt og nytænkende mindset i forhold til idégenerering og nye løsningsmodeller.


HVEM ER VI
Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Norden kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv. Service er en del af vores DNA og vores kunder er både indenfor B2B og B2C. Vi har eksperter, der ved, hvad der skal til, og vi er stærke på produktviden og logistik. Det er en kompetence, som vi har bygget op gennem mange år. Vi har i 2018 fejret Arctic Imports 40 års jubilæum.


ANSØGNING
Har du lyst til at udfordre dig selv, så send din ansøgning vedlagt CV allerede nu. Send ansøgningen via mail til hr@arcticimport.dk og mærk din ansøgning ”Marketingpraktikant”. Der er tiltrædelse 12. august eller efter aftale.

Har du spørgsmål til praktikperioden, er du velkommen til at kontakte CEO, Thomas Hjort, på tlf. 4082 9191 eller via mail thj@arcticimport.dk.

 

Kontakt

CEO, Thomas Hjort, på tlf. 4082 9191 eller via mail thj@arcticimport.dk.