Intern IT-Konsulent

Aalborg

Motiveres du af ansvar, en bred kontaktflade og er teknisk anlagt? Har du erfaring som IT-konsulent, systemadministrator eller lignende? Og elsker du at have styr på dine ting?

Så er du måske vores nye kollega i IT-afdelingen!

Vi har over de seneste år skabt en sikker og stabil IT-platform, som danner grundlaget for at blive endnu bedre. Vi har outsourced vores serverdrift og har derfor mere tid til at arbejde med optimering af vores miljø. Vi har fart på og søger derfor en profil der motiveres af at drive flere projekter sideløbende.


Jobbet

Hos os er IT ikke en frakoblet enhed, men en integreret og forankret del af den daglige drift. Mens IT skal understøtte virksomhedens ønsker, skal vi også udvikle og tilbyde nye værktøjer til glæde for vores kolleger, kunder og leverandører. I tæt samarbejde og sparring med IT-chefen bliver du en central del af den videre udvikling af vores IT-setup, med stort fokus på sikkerhed og løsninger som skaber værdi i forretningen. Der er mulighed for at præge stillingen alt efter kompetencer og interesseområder.

Med din brede viden og IT-kompetencer, sikrer du stabil drift af vores systemer og servere, samt assisterer vores kollegaer i både Danmark, Grønland og på Færøerne med eventuelle IT-udfordringer. Det er et strategisk vigtigt område for virksomheden at have fokus på it-sikkerhed og udvikling, hvorfor erfaring indenfor dette er nødvendigt. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med:

  • Intune og MDM
  • AutoPilot
  • DNS
  • PowerShell
  • Citrix eller alternativt RDS
  • MS Windows Server 2016 og nyere
  • Netværksstruktur
  • Domæneadministration
  • Active Directory

Hos Arctic Import arbejder vi på at skabe Nordatlantens bedste kundeservice, og derfor er IT-afdelingens ambition at skabe den bedste oplevelse, når vores kollegaer henvender sig og har brug for sparring, support eller lignende.


Hvad får du?

I Arctic Import arbejder vi konkret på at skabe den absolut bedste oplevelse for vores kunder og at skabe det bedste team internt i virksomheden. Vi tror på det kan mærkes, hvis vi har det sjovt sammen som kollegaer, og at vi på den måde, kan yde en endnu bedre service overfor vores kunder – uanset om de er interne eller eksterne. 

Arctic Import er i positiv vækst, med gode udviklingsmuligheder og interessante arbejdsopgaver som spænder bredt. For den rette profil er der mulighed for deltagelse i forskellige forretningsprojekter og besøg på vores kontorer i Tórshavn og Nuuk.


Hvem er du?
Som person er du servicemindet, åben og formår at formidle komplekse budskaber klart og tydeligt. Du har en faglig stolthed, der skinner igennem i dit arbejde, og du fungerer godt i et arbejdsmiljø, hvor tingene nogle gange skal gå stærkt. Det er vigtigt, at du kan tage initiativ, skabe fremdrift og samtidig have styr på detaljerne.

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling, men kan også være opnået på andre måder. Har du arbejdet som IT-konsulent, systemadministrator eller noget lignende og motiveres du af at skabe løbende resultater, så er der her mulighed for at få en bred indsigt og kontaktflade i en spændende virksomhed i udvikling.

Det er et plus, hvis du har kendskab til EDI, AX 2012 og PaperCut, men ikke et krav. Hos Arctic Import er der mulighed for at lære og udvikle sig løbende og i takt med konkrete udfordringer eller projekter.

Ansøgningsfrist
Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Arctic Import A/S, så send din ansøgning vedlagt CV via linket "SEND ANSØGNING" hurtigst muligt.
Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.