Executive Assistant

Aalborg

Trives du med at løse både simple og komplekse opgaver, besidder du et naturligt projektledelsesinstinkt og har gode kommunikationsevner? Tiltaler det dig samtidigt at opbygge en forretningsunderstøttende rolle som Executive Assistant, som skal understøtte direktionen i at drive og udvikle virksomheden? Så har du nu en unik mulighed for at sætte dit præg på tværs i en velkonsolideret virksomhed.


Arctic Import søger en alsidig og ambitiøs Executive Assistant, der kan understøtte direktionsmedlemmerne, så de har det bedste udgangspunkt for at være velforberedte til alle planlagte aktiviteter. Rollen eksponeres bredt i virksom­heden, og viften af opgaver er mangefacetteret, og vil være af både strategisk og operationel karakter. Du kan forvente en dynamisk hverdag, hvor du løbende skal sætte sig ind i forskellige situationer og problemstillinger.

Stillingen som Executive Assistant er nyoprettet, og du bliver derfor ansvarlig for at opbygge rollen, herunder definere egne ansvarsområder i tæt samarbejde med direktionen og udvikle forretnings­under­støttende processer, som dækker både strategiske og operationelle aktiviteter. En væsentlig opgave bliver at understøtte direktionen i at drive og udvikle virksomheden, så den er i stand til at eksekvere og videre­udvikle vækststrategien, og du kommer derfor helt tæt på beslutningerne, der træffes i virksom­heden.

Derudover varetager du flere operationelle opgaver, lige fra HR-arbejde, intern kommunikation, rejsekoordinering og intern administration/planlægning til løbende analyse af dæknings­bidrag/indtjening på profitentre samt koordinering af opsætning/forbedring af rapporter og ledelses­styrings­værktøjer.

I rollen som Executive Assistant ligger desuden opgaven med at følge op på de aftalte strategiske initiativer og der er mulighed for at lede og deltage i projekter på tværs af virksomheden. Dette kan være inden for for­ret­ningsudvikling, opkøb, ESG, compliance og procesoptimeringer, men uden dog at man skal være specialist inden for ét specifikt område. Du skal derfor være i stand til at sætte sine stærke analytiske evner i spil på en sådan måde, så de understøtter direktionens arbejde.

Udover at bistå direktionen med at ”få enderne til at mødes” – både i hverdagen, og når der skal leveres resultater af strategisk betydning – vil dine primære ansvarsområder være:

  • Lede og koordinere aktiviteter for at understøtte direktionen, såsom projekter og rapportering
  • Supportere direktionen med relevant information og analyser, som gør det muligt at træffe vel­overvejede beslutninger på strategisk og taktisk niveau
  • Projektledelse relateret til strategisk planlægning, implementering, opfølgning og rapportering
  • Deltage i såvel direktionens interne møder som møder med kunder, leverandører og bestyrelsen
  • Tilrettelæggelse af møder og udarbejdelse af referater og præsentationer
  • Effektiv kommunikation til direktions-, be­styrelses-, bank- og kundemøder og til nyhedsbreve
  • Supportere direktionen med ad-hoc analyser og business cases.

Du får direkte reference til den administrerende direktør, og det er afgørende, at du motiveres af at have en supporterende rolle, hvor du udfylder en central støttefunktion for direktionen.

Spændvidden i jobbet er bred, og kompleksiteten i organisationen kræver solid forretningsforståelse, professionalisme og evne til at arbejde fortroligt og loyalt. Du skal have lyst til at gribe de opgaver – store som små - der lander på dit bord, og skal kunne trives i en dynamisk hverdag, hvor dagene ikke altid ender med at se ud, som man regnede med.

Du arbejder ud fra hovedkontoret i Aalborg, hvor hovedvægten af arbejdstiden foregår. Der må forventes ca. 30-50 rejsedage til udlandet.

Du har en uddannelse på kandidatniveau, gerne inden for kommunikation, strategi, økonomi eller international handel. Du har erfaring fra en lignende funktion eller fra en graduate-stilling i en international virksomhed eller en konsulentvirksomhed, som har givet dig indsigt i en koncerns strategi og forretning. Det er væsentligt, at du har god forretningsforståelse og en veludviklet økonomisk forståelse.

Har du erfaring med strategiske analyser og pro­jekt­deltagelse er det et ekstra plus, da du bliver bindeleddet på tværs af mange af de igangsatte projekter. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til CSR/ESG-rapportering, GDPR-lovgivningen eller databeskyttelse.

Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig, ambitiøs, fleksibel og kendt for at tage initiativ og ”afslutte”. Du har stærke relationelle evner, og er god til at tilpasse dig forskellige situationer.

Du har en naturlig evne til at tænke både strategisk og operationelt og dine analytiske evner er stærke, hvilket gør dig i stand til både at planlægge, eksekvere og kvalitetssikre på samme tid. Du er god til at kommunikere både på skrift og i tale, og det falder dig naturligt både at følge op, stille krav og indgå i et samarbejdspræget miljø.

Du tilbydes en essentiel rolle i en virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at sætte den fremtidige retning for en forretningsunderstøttende rolle som Executive Assistant og dermed sætte et markant præg på organisationen. Derudover får du mulighed for at opbygge egne erfaringer inden for kommunikation, strategiudvikling, projektledelse, prioritering og samarbejde. Du tilbydes desuden attraktive personalegoder, herunder frokost- og frugtordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, mulighed for hjemmearbejdsdage og en aktiv personaleforening.

Ønsker du yderligere information om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Kompetent A/S ved Partner Louise Koldborg på mobil 2060 2350. Alle henvendelser behandles fortroligt.


SØG STILLINGEN HER


Om Arctic Import
Arctic Import A/S er en familieejet koncern i Nordatlanten grundlagt af Poul Jørgen Nielsen og Ole Nielsen tilbage i 1978 med udgangspunkt i Nuuk, Grønland. Virksomheden ejes i dag fortsat af de to familier samt den administrerende direktør.

Arctic Import tilbyder et bredt sortiment af kolonialvarer til købmænd, restauranter og skibe samt daglig­varer og udvalgsvarer til offentlige og private virksomheder.

Arctic Import har gennem årene styrket sine kompetencer og service og tæller i dag tre afdelinger i henholdsvis Nuuk, Tórshavn og Aalborg. De primære markeder er således Grønland, Færøerne og Island.