Vi deltager igen i år på PDAC

Arctic Group deltager igen i år på PDAC (Prospectors and Developers Association of Canada) i Toronto sammen med den grønlandske og danske delegation. PDAC er verdens største messe- og konferencearrangement og et erhvervsfremstød for den internationale mine- og råstofindustri i Grønland. Den første dag er vel overstået med mange spændende indlæg, møder og muligheder. Den spændende udvikling i Grønland har medført, at flere udenlandske investorer har fået øjnene op for Grønland og de interessante investeringsmuligheder, der er i landet.

Hos Arctic Group har vi et ønske om at understøtte udviklingen af minedriften i Grønland. Vi har stærke logistiske kompetencer indenfor transport og logistik til svært fremkommelige områder. Det gør en kæmpe forskel, at man kan konsolidere ordrer fra forskellige leverandører, og der bliver stillet store krav til leveringssikkerheden, da der ofte er meget langt mellem leveringerne.

 

// Billedet viser bla. Ministeren med ansvar for Finanser og Råstoffer, Vittus Qujaukitsoq (Nunatta Qitornai) samt den danske ambassadør i Canada, Hanne Fugleskjær.