Mere discount til de færøske forbrugere

Mere discount til de færøske forbrugere, hvor kvalitet er afgørende

Arctic Import A/S indgår historisk stort strategisk partnerskab. Med Poul Hansen P/F som ny partner på Færøerne accelererer Arctic Import A/S væksten på det færøske marked.

Arctic Import A/S øger markant tilstedeværelsen på det færøske marked via et strategisk partnerskab med Poul Hansen P/F. Relationerne mellem Arctic Import A/S og Reitan Distribution A/S bliver en væsentlig del af opstarten på samarbejdet med levering af produkter fra REMA 1000 Danmark sortimentet. Via det stærke sortiment kan Poul Hansen P/F nu sikre de færøske forbrugere et stærkt discountsortiment med fokus på bl.a. madspild, Fair Trade og social ansvarlighed.

CEO hos Arctic Group A/S Thomas Hjort udtaler: ”Vi glæder os over at kunne indgå denne aftale, som for os er et langsigtet samarbejde, der vil styrke Arctic Import A/S på det færøske marked markant, men også på øvrige markeder i Nordatlanten generelt”. Forhandlingerne, der har ført til, den for Arctic Import A/S rekord store samarbejdsaftale, er forløbet yderst positivt, beretter Thomas Hjort: ”Drøftelserne der har ført til aftalen er foregået i en positiv ånd, viser at der virksomhederne imellem er et perfekt match ift. værdigrundlag, krav til kvalitet og ansvarlighed”.

Sales Manager hos Arctic Import A/S Henrik Kronborg ser aftalen som første skridt på vejen mod et større samarbejde: ”Nu er det vigtigt, at aftalen kommer sikkert fra start til alles gevinst. Vores dialog med Poul Hansen P/F viser, at der er flere større områder, hvor vi kan styrke hinanden yderligere”. Henrik Kronborg er forventningsfuld ift. konceptets modtagelse på Færøerne: ”Vi forventer, at de færøske forbrugere vil tage lige så godt imod konceptet, som de grønlandske forbrugere, og ikke mindst danskerne, har gjort”.

Hos Poul Hansen P/F er glæden gensidig. Ejer og direktør Høgni Hansen: ”Da vi skulle vælge ny samarbejdspartner, med vægt på kvalitet og koncept, kombineret med konkurrencedygtige priser, så var Arctic Import A/S prioritet nummer 1. Med Arctic Import A/S i ryggen får vi dels adgang til et unikt sortiment via Reitan Distribution A/S, men også garanti for et langsigtet og loyalt samarbejde”. Også Høgni Hansen ser en lys fremtid i samarbejdet: ”Vi glæder os til at se resultaterne af denne aftale på kort sigt, men endnu mere på de områder, der vil komme i årene fremover”.

Indkøbs- og Salgsdirektør hos Reitan Distribution A/S Merete Kjærgaard glæder sig over, at deres mangeårige samarbejde med Arctic Import A/S omkring det nordatlantiske marked gennem denne aftale bliver yderligere styrket. Det er glædeligt at se, at det varesortiment, som er vækstskabende i REMA 1000 butikkerne i Danmark, og en succes blandt de grønlandske forbrugere, nu også kan overføres til Færøerne.

Ønskes yderligere oplysninger kan følgende kontaktinformation bruges:

CEO Arctic Group A/S Thomas Hjort: +45 40829191
Sales Manager Arctic Import A/S Henrik Kronborg: +45 41996356
Ejer og Direktør Poul Hansen P/F Høgni Hansen: +298 218248
Indkøbs- og Salgsdirektør Reitan Distribution A/S Merete Kjærgaard: +45 22226406