Catering sortiment og ny cateringavis 2021

Vi har sendt vores nye cateringavis på banen, og her er noget for enhver smag. Vi har bredt sortiment inden for kolonialvarer og dagligvarer, og vi har alt hvad du har brug for i køkkenet og i kantinen.

I vores cateringsortiment har vi samlet en lang række produkter, som dækker de fleste behov indenfor skibsproviantering, storkøkkener, kantiner og restauranter. Du finder et bredt udvalg af konserves, tørvarer, mejeriprodukter, kødudskæringer, brød og drikkevarer. Endvidere har vi tilføjet et stort udvalg af konfekture, frisk frugt og grønt samt storkøkkenudstyr, beklædning samt bæredygtige forbrugsartikler.

Med dette katalog får du hurtigt et overblik over en stor del af sortimentet, og bagerst i kataloget finder du en bestillingsseddel, så du nemt kan bestille dine varer. Hvis du ønsker en elektronisk bestillingsliste, så kontakt os venligst på kundesupport@arcticimport.dk.

Finder du ikke, hvad du søger i kataloget, eller mangler du rådgivning, står vi altid parat til at hjælpe. Vi kan meget mere, end du ser her i kataloget.

Cateringsortiment 2021