Arctic Group støtter LykkeLiga i Grønland og på Færøerne

Det har i mange år været svært at leve i Danmark, Grønland og på Færøerne, hvis man har et handicap, og landets forhold og muligheder for mennesker med handicap er også blevet kritiseret af FN’s handicapkomité. Udfordringerne findes blandt andet inden for diskrimination, uddannelse og i sportens verden, hvor mennesker med handicap oplever store uligheder. 

For at gøre op med handicaptabuet har Arctic Group valgt at støtte op om LykkeLiga. LykkeLiga er en håndboldliga for børn og unge med handicap i alderen 5-16 år. Håndboldligaen blev etableret i foråret 2017 af tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen og reklamemand Mikael Espensen og har til formål at skabe plads til forskellighed og give børn og unge med handicap mulighed for at opleve glæden og sammenholdet ved at dyrke håndbold.

Hos Arctic Group har vi lyttet til LykkeLigas ønsker og behov, og har valgt at støtte LykkeLiga i Nuuk med mobile håndboldmål, så børn som ikke kan løbe så langt, kan spille på tværs af banen. I samarbejde med TRESS, der blandt andet leverer sportsudstyr til skoler, har Arctic Group valgt at støtte LykkeLiga i Tórshavn med en splinterny 6 meter rullemadras til træningen.

Hos Arctic Group bakker vi med glæde op om gode initiativer som LykkeLiga, der gennem sport hjælper børn og unge med et handicap til et liv uden ulighed og diskrimination.