Arctic Group bliver medlem af Samhandel

Arctic Group har indgået partnerskab med Samhandel omkring optimering af deres indkøb indenfor HORECA området. Dermed får Arctic Group frigjort tid, og opnår et strammere greb om deres forretningsmæssige fokus og kerneområder.

Arctic Group er en familieejet koncern. Virksomheden har udviklet sig til at være en af de stærkeste private koncerner i Grønland og servicerer private virksomheder og offentlige institutioner. En service, der ikke blot omfatter et bredt spektrum af fødevarer, detailvarer og non-food, men også specialist-rådgivning, know-how og effektiv logistik. Arctic Group har, som den førende engrosleverandør, kontorer i bl.a. Aalborg, Nuuk og Tórshavn, samt stærke samarbejdspartnere fordelt over hele Nordatlanten.

Som en stærk koncern i Nordatlanten ser Arctic Group det som deres opgave at tage ansvar for alle deres aktiviteter og bidrage til den positive udvikling i de samfund, de er en del af. Arctic Group er derfor guldsponsor for Neriuffiit Kattuffiat (Kræftens Bekæmpelse) i Grønland og støtter op om mange lokale projekter og events for børn og unge i Nordatlanten.

Samhandel holder som vanligt fokus på indkøbsfunktionen, for at skabe maksimal værdi for medlemmerne, der i forvejen tæller kæder som Milling Hotel, Small Danish Hotels, Sinatur, Danhostel, Zleep Hotels, Munkebjerg Gruppen, Brøchner Hotels, Nordic Choice Hotels samt op mod 100 individuelle kroer, hoteller og restaurationer landet over.

Samhandel har et stærkt set-up på såvel medlemssiden som på leverandør- og personalesiden, der vil sikre, at Arctic Group træder ind i et samarbejde, der ikke blot giver økonomiske gevinster på totalindkøb men i særdeleshed et bredt sortiment af varer, som understøtter kundernes ønsker og behov. Samhandel, der i dag har godt 350 medlemmer fordelt på hele landet, vækster for tiden betragteligt.

Samhandel glæder sig over at kunne byde Arctic Group velkommen.

For yderligere information kontakt venligst direktør Thomas Hjort, Arctic Group på tlf. 40 82 91 91 eller adm. direktør Torben Serritslev, Samhandel på tlf. 226 72 226.